Vnešena VIN številka je napačna.

Možni razlogi:

  1. Lahko je prišlo do tiskarske napake ob vnosu VIN številke
  2. Navedena VIN številka v oglasu je nepravilna
  3. Prodajalec vam je zaupal napačno VIN številko

Ne pozabite: preden vnesete VIN številko, dvakrat preverite fotografijo, oglas, tablico z VIN št. ali razpoložljivo dokumentacijo.

Zapri to sporočilo
[X]
opazite
poročilo
BREZPLAČEN pregled VIN
Vnesite VIN številko s 17 znaki.
[X]VIN – za vozilo je enaka, kot je za nas davčna številka. Ta edinstvena 17-mestna koda je ustvarjena v skladu z določenimi standardi. V bazi podatkov autoDNA lahko preverite izbrano VIN številko, ki bo podala informacije o vozilu in razkrila, da ni ukradeno, ni bilo vpleteno v nesrečo ali ni okvarjeno. Lahko preverite tovarniško opremo.
[X]Poročilo autoDNA omogoča, da natančno preverite podatke in zgodovino rabljenega vozila, ki ga kupujete. Za popoln pregled vozila je dovolj le VIN številka, ki omogoča, da preverite, da vozilo ni ukradeno ali ni bilo vpleteno v resno nesrečo.
[X]

VIN številka je nameščena na elemente ki so trajno pritrjeni na ogrodje avtomobila (šasija). Običajno leži na zunanjem delu avtomobila na potniški strani, na armaturni plošči, ob vetrobranskem steklu itd. Točno mesto montaže je odvisno od proizvajalca, številka pa je obenem zapisana v dokumentih avtomobila: zavarovanje ali registracija. Informacije o mestu VIN lahko najdete na forumih ljubiteljev avtomobilov, kjer pišejo za določene modele in znamke, prav tako pa lahko obiščete pooblaščen servisni center (ASO) in Inšpekcijski center za motorna vozila (MOT)